Ha arrivat el dia que tant esperavem ,


16 de març del 2008 fem la botadura de la baidarka a Lloret de MarHa estat una experiencia impressionant, tant per la navegació com per la gent que ens ha acompanyat. Ara ja podem dir que ha valgut la pena.
La embarcació navega de primera, es diferent a la de un caiac de mar en alguns aspectes, al ser molt lleuger i anar el palista descentrat a popa, dona com a resultat que la proa marca molt be la trajectoria. Comprovem que, tal i com descriuen els que coneixen aquesta embarcació, es ràpida, accelera sense fer un gran esforç, i maniobra bé en les virades. En les properes sortides anirem coneixen més detalls.
Agraeixo a en Narcís la seva dedicació com a constructor i la cura que hi ha tingut en tots els detalls.
També a la Carme, i a les meves filles Anna i Gemma per entendre la il.lusio en el projecte.
I de tot cor el recolsament que he tingut en la estrena per part dels amics "caiaqueros" Marisa, Eudald, Iñaki i Rafel. i a la resta de persones que ens han acompanyar en la primera sortida al mar .
Finalment la experiencia ha sortit rodona amb la col.laboració del reporter de Thalassa, que ha filmat el procès de acabat de la construcció i la primera navegació. Esperem amb ganes la seva emisió.